Programari si consultatii: 0720718228 si 0268420957

Tratamente

Este binecunoscut faptul că cel mai bun tratament medical este prevenția. De aceea, specialiștii stomatologi recomandă să vă faceți o consultație dentară la fiecare 6 luni.O consultație stomatologică la cabinetul nostru nu vă costă nimic. În urma acesteia, primiți un diagnostic și împreună vom întocmi un plan de tratament, dacă este cazul. Vi se va întocmi o fișă individuală cu informațiile medicale personale și confidențiale, precum evoluția stării de sănătate a danturii și istoricul tratamentelor pe care le vei urma.
 


Cum previn afecțiunile dentare?
 


Pentru a menține dinții sănătoși și a preîntâmpina efectele nocive pe care un stil de viață modern le are asupra danturii, se recomandă un periaj dentar de cel puțin două ori pe zi și folosirea aței dentare după fiecare masă. De asemenea, este utilă și utilizarea apei de gură după fiecare periaj dentar.
Astfel, îți vei proteja dinții și îi vei menține mereu sănătoși! Vei avea un zâmbet mereu fermecător și nu îți va fi teamă să acoperi imperfecțiunile dinților. O bună igienă dentară înseamnă a avea o viață sănătoasă.
 


În condițiile respectării indicațiilor medicale, dorim să vă asigurăm că vom remedia imediat orice probleme sesizate în cadrul termenului de garanție a lucrării efectuate în clinica noastră.
 


Ce fel de tratamente oferă Diana Smile?
 


La clinica Diana Smile, beneficiezi de o gamă largă de tratamente dentare, de la stomatologie preventivă, stomatologie generală, implanturi și parodontologie:

  • Tratamentul cariei simple
  • Tratamentul afecțiunilor pulpare
  • Tratamentul parodontitelor apicale
  • Tratamentul afecțiunilor parodontiului marginal
  • Tratamente chirurgicale buco-dentare
  • Tratamente proteice
  • Activități profilactice
  • Estetică dentară
  • Tratamente ortodontice
  • Chirurgie

Pentru că prețuim faptul că ne acordați încrederea de a ne deveni pacienți, dorim să vă asigurăm că această colaborare în menținerea frumuseții și a sănătății danturii dumneavoastră, continuă și după momentul încheierii tratamentelor pentru care ne-ați consultat.
 


Vă stăm la dispoziție cu sfaturi medicale gratuite și întreaga noastră logistică, astfel ca efectele îngrijirilor acordate să se mențină o perioadă cât mai îndelungată!
Pentru mai multe detalii despre ce cuprind aceste tratamente și care sunt costurile lor, vizitați pagina de tarife.
 

Jasper Roberts - Blog

Sorana

Eu m-am tratat la doctorita Raluca Grapa. Tot ce pot sa spun este ca mi-am facut niste coroane din portelan foarte frumoase parca sunt dintii mei naturali - am ajuns aici din cauza unui dentist de pe vremea lui ceausescu care nu stia sa faca decit extractii. In rest ce sa zic - nu m-a durut nimic pe perioda tratamentelor. Va doresc succes si sanatate

Data postarii:2015-04-10 13:39:31


Medéa Bălănică

Un cabinet absolut superb. Raluca Diana Grapa - un medic extraordinar si un om fain pe dinauntru si pe dinafara. Un staff super. Ce mai, ti-e drag sa mergi la dentist! :))

Data postarii:2015-04-10 13:49:43


Simona Maria Sîrca

Multumesc mult, mult echipei Diana Smile ! Pe curand !

Data postarii:2015-04-10 13:51:07


Matache Adrian

Am fost printre primii clienti..pot sa spun ca am fost foarte multumit de servicii.lucreaza foarte atent,curat,si cu multa pasiune..Bravo!!!Continuati asa..succes!!

Data postarii:2015-04-10 13:52:53


Profesionalism la cote maxime! Recomand!

Data postarii:2015-08-27 15:46:57